Om DHC - en av de mest velrenommerte kjedene av frisørsalonger i Norge.

Om selskapet

I over 30 år har DHC etterstrebet å gi våre kunder den mest behagelige frisøropplevelsen og den beste kundeservicen. Vi ønsker at alle våre kunder går ut av våre salonger med et smil, og gleder seg til å komme tilbake.

I DHC handler derfor alt om opplevelser. Våre fagutdannede og meget dyktige frisører, i kombinasjon med vårt kundebehandlingsprogram, er nok nettopp mye av årsaken til at vi i dag har 6 flotte salonger som hver eneste dag skaper nye fantastiske opplevelser for våre kunder.

Visjon

Vår visjon er enkel – DHC er til for å tilby bransjens beste frisøropplevelser.

Vår visjon og våre verdier er retningsgivende for alle våre medarbeidere og for måten vi driver virksomhet på og tar vare på våre kunder. Sammen setter de en standard for hvordan vi skaper verdier for våre kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere.

Verdier

Våre verdier minner oss stadig på hvordan vi skal gjøre det behagelig å benytte tjenestene våre. De inspirerer oss til å være en foregangsbedrift i vår bransje innen faglig kvalitet og kundebehandling. Vi skal være Omsorgsfulle, Profesjonelle og Nyskapende.

Våre verdier satt ut i livet

Som selskap skal DHC gjennom å være trofast mot sine verdier, være en foretrukket arbeidsgiver for dyktige ambisiøse frisører. Vi skal tilby markedet frisøropplevelser i meget høy kvalitet og sammen med bransjens beste kundegarantier skal vi alltid gjøre våre kunder fornøyde på veien mot våre mål.

DHC
vi skaper opplevelser